Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Golob preživel operacijo, a Mesec bo še šef vlade

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 21st november 2023, 07:06 dop

“Predsednik vlade dr. Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile in se dobro počuti. Iz UKC Ljubljana ga bodo predvidoma odpustili jutri, 18. 11. 2023, od sredine prihodnjega tedna pa naj bi že normalno opravljal svoje delovne obveznosti.”

To so pravkar sporočili iz vlade. Informacija pomeni, da bo delo predsednika vlade minister za delo Luka Mesec (Levica) opravljal še do srede prihodnjega tedna, da bi premier Golob povsem okreval po operaciji kile.

Izbira Meseca, ki je eden od številnih podpredsednikov vlade, je sprožila veliko čudenja. Gre za predstavnika najmanjše koalicijske stranke, ki je komaj prišla v državni zbor, povrhu pa Mesec niti ni več vodja te stranke. Za koordinatorko so v Levici izvolili Asto Vrečko.

Dogajanje sem sam komentiral na omrežju twitter tako:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (8)

https-spletnicasopis-eu