Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Tujca mimo zapore v vodo

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 6th avgust 2023, 09:20 dop

Policisti postaje Gorišnica so včeraj med preverjanjem prevoznosti cest opazili, da sta kljub zapori z vožnjo po regionalni cesti nadaljevala tuja voznika, ki nista upoštevala prometne signalizacije, in sta z vozili obstala na mestu, kjer je reka Drava prestopila brežino.

Foto: policija

Policisti so o težavah voznikov obvestili gasilce, ki so s tehničnim posegom rešili ljudi iz vode. Policisti opozarjajo voznike, da morajo biti zaradi aktualnih vremenskih razmer in njihovih posledic posebej previdni. Na mostovih ali v bližini poplavljenih območij se ne zadržujte. Spremljajte razmere v prometu ter obvestila glede zapor cest. Upoštevate prometno signalizacijo, navodila policistov in drugih služb za reševanje. Ne zadržujte se na krajih, kjer potekajo dela interventnih služb, saj bi s tem onemogočili njihovo delo.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu