Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Romun po avtocesti brez enega kolesa na prikolici

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 28th februar 2023, 07:00 pop

V Dramljah pri Celju je policija po opozorilih več drugih voznikov ustavila voznika romunskega kombija, ki je po avtocesti vlekel prikolico brez enega od koles. Policija je ugotovila, da mu je desno pnevmatiko razneslo že pred časom, a tega ni opazil in je dalj časa vozil brez pnevmatike. Zaradi tega se je platišče popolnoma deformiralo. Zaradi dolgotrajne vožnje brez pnevmatike je bila tudi druga pnevmatika na desni strani preobremenjena in je obstajala velika verjetnost, da jo raznese.

Foto: Policija

Voznik je na priklopnem vozilu prevažal gradbene pripomočke in opažne plošče. Romun je takoj plačal globo, prikolica pa je šla na popravilo. Iz policije so o nenavadnem dogodku zapisali še: “Vožnja s takšnim, tehnično neurejenim vozilom, predstavlja veliko nevarnost za udeležence v cestnem prometu in tudi za samega voznika, saj je stabilnost vozila vprašljiva.”

Foto: policija
--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu