Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Telekom: Elektriko nam je dobavljal Petrol in ne GEN-I

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 19th december 2022, 08:40 pop

“V članku Vsi Golobovi računi s POP TV in Telekomom, ki je bil v spletnicasopis.eu objavljen 16. decembra 2022, je bilo med drugim navedeno, da je bil, ko se je Telekom začel ukvarjati s prodajo električne energije, njegov dobavitelj GEN-I. To ne drži. Za Telekom Slovenije je storitev nakupa električne energije, ki je bila namenjena preprodaji gospodinjstvom, opravljal Petrol, kar smo že takrat tudi komunicirali.”

Tako so iz Telekoma opozorili na napako v članku o srečanju premiera Roberta Goloba z lastniki POP TV iz Češke in o dogodkih in povezavah v preteklosti. Za napako se opravičujem. Članek lahko v celoti preberete tukaj:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu