Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Vredno pozornosti: Sporni posli družine Janković (iz Pod črto)

(Last Updated On: 11/08/2017)

Spletni portal Pod črto je od tožilstva pridobil kopije več kazenskih ovadb zoper ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića in družinsko podjetja Electa. Vsebino predstavljajo. Tudi o znameniti zaposlitvi farmacevtke. O tem primeru je več na povezavi, ki jo lahko odprete tudi s klikom na posnetek dela strani:

Ker spletni casopis podpira pravico javnosti do obveščenosti in dostopnost dokumentov, kjer ni razlogov za prikrivanje javnosti, pa tudi dobro opravljeno novinarsko delo, priporočam spremljanje na:

https://podcrto.si/sporni-posli-druzine-jankovic/

Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.
image_pdfimage_print
(Visited 189 times, 1 visits today)

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu