Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Vredno pozornosti: Sporni posli družine Janković (iz Pod črto)

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 11th avgust 2017, 01:23 pop

Spletni portal Pod črto je od tožilstva pridobil kopije več kazenskih ovadb zoper ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića in družinsko podjetja Electa. Vsebino predstavljajo. Tudi o znameniti zaposlitvi farmacevtke. O tem primeru je več na povezavi, ki jo lahko odprete tudi s klikom na posnetek dela strani:

Ker spletni casopis podpira pravico javnosti do obveščenosti in dostopnost dokumentov, kjer ni razlogov za prikrivanje javnosti, pa tudi dobro opravljeno novinarsko delo, priporočam spremljanje na:

https://podcrto.si/sporni-posli-druzine-jankovic/

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu