Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Policija ujela mladega kradljivca “trave”

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 11th marec 2017, 09:16 dop

Po nakupu petih gramov konoplje, ki ji po domače pravimo tudi trava, se je med mulci v Ljubljani sinoči precej zapletlo.

Kot so sporočili iz policijske uprave so možje postave na Čufarjevi ulici v Ljubljani zvečer naleteli na mladeniča, ki ga je že po nakupu opojne substance okradel drug mladoletnik.

Konopljo mu je odvzel z grožnjami in fizično silo in po tem pobegnil. A policisti so tatu petih gramov trave kmalu izsledili, ga prijeli in mu zasegli celo lesen kij. Pa konopljo seveda tudi.

Oba mladeniča so po teh zapletih policisti vrnili srečnim staršem. Oba čaka še nekaj postopkov.

Prvega zaradi zaradi kupovanja prepovedane droge, drugega pa ovadba, ker je prepovedano drogo celo kradel, so sporočili iz policije.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu