Print Friendly, PDF & Email

Kdo smo

Spletni časopis

https://spletnicasopis.eu

Komentarji

Razprave spletni časopis omogoča s pomočjo zunanjega ponudnika Disqus, komentarjev v internem sistemu praviloma več ne dopušča, ker je bilo z nadzorom dogajanja preveč težav.

Predstavnost

Portal ne spodbuja nalaganja fotografij zunanjiih uporabnikov, če to vendarle storite, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Drugi lahko v tem primeru izvlečejo podatke o lokaciji iz slik.

Piškotki

Če obiščete našo prijavno stran, se nastavi začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in vaše izbire prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, se bo vaša prijava ohranila dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni

Če uredite ali objavite članek, se v vaš brskalnik shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vključuje nobenih osebnih podatkov in samo označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletišč

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videe, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na povsem enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če ste zahtevali ponastavitev gesla, bo v e-pošti za ponastavitev vključen vaš naslov IP. Vaših podatkov, ki se zbirajo na spletišču spletnicasopis.eu, ne delimo z drugimi. Kadar je to nujno zaradi zakonskih, varnostnih ali tehničnih razlogov, pa morajo tisti, ki jih zahtevajo, zagotoviti spoštovanje vseh pravil.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če komentirate na spletni strani, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo vse nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti za moderiranje. Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu, hranimo osebne podatke, ki jih posredujejo v njihovem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (le da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko tudi vidijo in urejajo te podatke.

Katere pravice imate nad vašimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene. Komentarje obiskovalcev je mogoče preveriti prek storitve avtomatiziranega zaznavanja neželene pošte.

Komu se pritožiti ali kje dobiti več informacij

Naslov za dodatne informacije ali pritožbo je: [email protected]