Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Kralj se je odločil razkriti, da ima raka

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 7th februar 2024, 10:31 pop

Po zdravljenju zaradi benigno povečane prostate je angleški kralj Karel javnost seznanil, da so zdravniki odkrili, da ima tudi rakasto obolenje.

Po posvetu z zdravniki je 75 letni monarh že začel zdravljenje, v tem času bo prestavil javne obveznosti, bo pa opravljal ostale državne obveznosti, ki jih ima.

V sporočilu za javnost so iz palače sporočili, da je hvaležen zdravniški ekipi za hitro intervencijo, pa tudi, da se je kralj sam odločil, da bo o diagnozi obveščena tudi javnost, da bi s tem preprečil špekulacije in z upanjem, da lahko s tem pripomore k javnemu razumevanju vseh tistih po svetu, ki so prizadeti zaradi rakavih bolezni.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu