Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Cerar ostal brez konkurenta za vodenje SMC

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 28th februar 2018, 09:13 pop

Premier Miro Cerar bo prihodnji teden na kongresu v Mariboru edini kandidat za vodenje Stranke modernega centra, so zvečer sporočili iz SMC, ki ima v parlamentu največ (35) poslancev in ki tudi vodi vlado, v kateri sta še Desus in SD . Edini protikandidat, katerega imena niso razkrili, je kandidaturo po dnevu premisleka umaknil, so sporočili iz stranke.

Kongres SMC bo prihodnji teden v soboto v Narodnem domu v Mariboru, kjer bodo ob volitvah predsednika, kjer posebne drame, ker bo kandidat le Cerar, ni pričakovati, potrdili tudi volilni program.

Cerar je novinarjem danes opoldne potrdil, da bo imel protikandidata za vodenje stranke, a na vprašanje, kako mu je ime, ni odgovoril, češ, da imena še ne ve, ker je imel veliko dela in zato tega, kdo je vložil kandidaturo, še ni preveril.

Imena kandidata, ki si je premislil, na stranki niso pripravljeni razkriti. Pojasnili so, da kandidat, ki se je umaknil, tega ne želi.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (4)

Disqus Comments (3)

https-spletnicasopis-eu