Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Kje je Hristina?

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 22nd februar 2018, 06:07 pop

“Svojci pogrešajo 21-letno Hristino Veladžić iz Ljubljane. Od doma je neznano kam odšla 19. 2. in se ni vrnila, so danes sporočili iz policijske uprave Ljubljana. Da Hristine ni, je bila policija obveščena predvčerajšnjim.

Visoka je okoli 175 cm, srednje postave, temnejših dolgih las in temnejših oči. Kako je bila oblečena, ni znano.

Vse, ki bi imeli informacije o Hristini iz policije prosijo, da to sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200, sporočiti pa je karkoli koristnega mogoče tudi na Policijsko postajo Ljubljana Vič, na številko 01/47 00 960.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu