Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Cerar bo sam poskrbel za vse, kar hoče Plenković – fokuspokus.si

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 16th september 2017, 10:33 pop

“Če se že moram opredeliti do potrebnosti seje, na kateri bi za to pristojni razpravljali o varnostni situaciji na slovensko-hrvaški meji in pripravljenosti SV na potencialne oborožene konflikte, lahko rečem samo to, da vsaj ne bi imel nič proti, če mi že ni popolnoma vseeno. Zakaj drama? Zdi se mi ultimativna bizarnost, da zdaj to sejo pumpajo kot vojno hujskaštvo. Mi normalni civilisti na to drugače gledamo. Kot pasivni pacifisti si ne predstavljamo, da bi do takšne eskalacije lahko zares prišlo. Vsaj ne po slovenski krivdi. Profesionalci, ki skrbijo za našo varnost, pa morajo biti na to pripravljeni. Morajo vedeti, kako bodo ravnali v tem sicer malo verjetnem primeru. Zato so v službi. Ali če ne razumete drugače: zato jih državljani plačujemo. Dopuščati možnost, da politiki o tem razpravljajo, pa seveda še ni vojno hujskaštvo. Vojno hujskaštvo je sklic te seje samo po kriterijih levičarskih fanatikov iz Alternativne akademije,”

To je med drugim v kolumni na portalu Fokuspokus zapisal Marko Crnkovič.

Občasno priporočim prebiranje člankov drugih novinarjev in komentatorjev, čeprav so konkurenca.

A na zanimive in dobro napisane kolumne je treba opozoriti.

Ni pa seveda Crnkovič niti slučajno tako dober kot Goran Dragić. Pri katerem je prav tudi, ko se pokriža in lahko se na vse načine.

To kar dela Dragić, je na meji čudeža in prav je, da mu pomagajo vse sile z vseh koncev.

Tudi tiste zgoraj in upajmo, da mu bodo tudi jutri.

Celoten komentar Marka Crnkoviča najdete na povezavi https://fokuspokus.si/article/2546

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu