Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Ivan Simič: Za tem bi lahko stal Franci Zavrl

(Last Updated On: 06/11/2017)

V Večeru je izkušena novinarka in urednica Jelka Zupanič po objavi člankov o Rajskih dokumentih v Delu objavila članek, v katerem se nekdanji šef davčne uprave in davčni svetovalec Ivan Simič čudi, kako sta se v njih znašla Ciper in on sam. Ker je prav, da novinarji predstavijo vse plati medalje, priporočam. Med drugim lahko preberemo:

“Danes so me številni klicali in mi povedali, da bi za tem lahko stal Franci Zavrl zaradi mojih kritik dela nogometne zveze. Vem, da je Franci Zavrl zakonski partner Anuške Delić in mojster odnosov z javnostmi. On je v času moje kandidature za predsednika NZS javno povedal, da sem pokvarjen, čeprav ni predložil nobenega dokaza. Šel je celo tako daleč, da je Medobčinski nogometni zvezi Ljubljana, katere podporo sem potreboval, da bi lahko kandidiral za predsednika, obljubil 15 tisoč evrov sponzorskih sredstev, če me ne bodo podprli.”

Več lahko preberete na https://www.vecer.com/simic-nicesar-ne-skrivam-6343374

Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.
image_pdfimage_print
(Visited 2.096 times, 1 visits today)

Komentarji (7)

Disqus Comments (7)

https-spletnicasopis-eu